O nama

Cantabile d.o.o. osnovan je 2014. godine te je jedan od najuspješnijih partnera Hrvatskog Telekoma u svim kanalima prodaje za privatne i poslovne partnere.

Imamo ukupno 54 zaposlena djelatnika te 43 studenta. U internoj bazi imamo još 30-ak studenata koji su prošli sve potrebne edukacije za rad u poslovnicama te rad u kontaktnom centru.

Neprestano ulažemo u vlastiti napredak, usavršavanje, unaprjeđenje kvalitete poslovanja, pozitivan imidž i kvalitetnu prezentaciju, kako prema svojim korisnicima tako i prema svim potencijalnim i budućim suradnicima.

Naš tim se sastoji od mladih, kreativnih i odgovornih ljudi koji obavljaju svoj posao s velikom predanošću, odgovornošću te neprestanom težnjom za napretkom i usavršavanjem. Naša prodajna mjesta možete pronaći u Metkoviću, Sinju, Imotskom, Gospiću, Kninu i Dubrovniku. Call centri smješteni su u Spliti i Kninu.

Kontakt

Cantabile d.o.o

OIB: 07865774959
Gulini 78, 22221 Lozovac

Email: info@cantabile.hr
Mob: +385994459003

Povezana društva

Portabile d.o.o

Franšizni partner Hrvatskog telekoma.
Izrada personaliziranih maski za mobitele, prodaja istih putem web shopa www.portabile.hr te putem poslovnica Hrvatskog Telekoma


Moderato.hr

Moderato AG d.o.o

www.moderato.hr

Organizacijska struktura

DIREKTOR

 • Direktor odjela teleprodaje
  – Voditelj call centra
  – Team leader
  –  Back Office
 • Direktor odjela franšiznog poslovanja
  – Voditelj prodaje
  – Voditelj poslovnice
  – Direktor financija
Misija
U svojem poslovanju nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti; korisnicima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac te poslovnim subjektima pouzdan partner. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh jesu profesionalnost, uslužnost, povjerenje, dostupnost te prije svega razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.
Vizija
Svakom novom projektu pristupamo individualno te s visokim stupnjem entuzijazma. Na važnosti dajemo svakom pojedinom segmentu poslovanja jer je naš temeljni zadatak podizanje prodajnih rezultata u kojima neprestano postižemo vidljivi rast te kvalitetno pružanje usluga našim krajnjim korisnicima.